e-mail : kapcsolat@ujkezdet.hu

telefon : (20) 368-5865

adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató: elektronikus levélcímem közlésével hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat az Új Kezdet Párt (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 24.), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás, adománygyűjtés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje.

Az Új Kezdet Párt elektronikus levél szolgáltatásán keresztül kíván tájékoztatást nyújtani.

Az Új Kezdet Párt ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért az elektronikus levél szolgáltatásának igénybevételéhez elektronikus levélcím közlése szükséges.

Tudomásul veszem azt a tájékoztatást, hogy személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől.

Az elektronikus levél szolgáltatásról egy a kapcsolat@ujkezdet.hu e-mail címre küldött leiratkozási szándékot megfogalmazó levél küldésével mondhatok le.

Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok.

A közölt személyes adatokat az Új Kezdet Párt nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja. Elektronikus levélcímem közlésével nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat.